Biodentine XP uitgeroepen tot Product van het Jaar 2024

Biodentine XP uitgeroepen tot Product van het Jaar 2024

Een groot publiek van 25.000 deelnemers, voornamelijk clinici, samen met 400 sprekers en 320 internationale exposanten, hebben Biodentine XP gekozen als Product van het Jaar 2024 uit de 5 finalisten.

Biodentine XP is het unieke pulpatherapeutische en restauratieve materiaal in één product. Het is een dentinesubstituut dat geschikt is voor het herstellen van een diepe caviteit met behulp van de "Bio-Bulk Fill"-procedure, van de pulpa tot het tandoppervlak, dankzij de unieke combinatie van zowel bioactiviteit & biocompatibiliteit als fysisch-mechanische eigenschappen die die van natuurlijk dentine benaderen.

Het nieuwe cartridge- en pistoolsysteem van Biodentine XP garandeert een grote consistentie van het materiaal en een vlotte toediening - een welkome verbetering die de clinici van ADF heeft overtuigd.

De erkenning van Biodentine XP als Product van het Jaar 2024 benadrukt niet alleen zijn opmerkelijke eigenschappen, maar onderstreept ook zijn diepgaande vermogen om de eenheid onder clinici te bevorderen, waardoor een gedeelde toewijding aan de vooruitgang in de tandheelkundige zorg wordt gesymboliseerd.

Meer weten over Biodentine XP?