Olivier Schiller behaalt onderscheiding als Ridder in de Nationale Orde van Verdienste

Olivier Schiller behaalt onderscheiding als Ridder in de Nationale Orde van Verdienste

Met trots kondigen we aan dat Olivier Schiller, CEO van Septodont, benoemd is tot Ridder in de Nationale Orde van Verdienste van Frankrijk ("Chevalier de l'Ordre National du Mérite") voor zijn toewijding aan de bevordering van middelgrote ondernemingen in het Franse economische landschap.

Olivier Schiller ontving deze prestigieuze titel tijdens een ceremonie die op 16 februari 2022 werd voorgezeten door Agnès Pannier-Runacher, gedelegeerd minister van Industrie, op het Franse ministerie van Economie en Financiën.

De Nationale Orde van Verdienste werd in 1963 opgericht door president Charles de Gaulle. De onderscheiding wordt toegekend aan personen met bijzondere militaire of civiele verdiensten en erkent hun inzet ten dienste van anderen of Frankrijk.

"Het is een eer om de titel van Ridder in de Nationale Orde van Verdienste te ontvangen. Ik ben de Franse regering zowel dankbaar als erkentelijk voor het vertrouwen dat ze in mij hebben gesteld als ambassadeur voor middelgrote ondernemingen, en natuurlijk ook al onze medewerkers voor hun engagement en passie bij Septodont. Ik kijk ernaar uit om verder te werken aan de ontwikkeling van middelgrote bedrijven in Frankrijk", aldus Olivier Schiller.