Case Studies Collection

Case Studies Collection

Sinds de oprichting, ontwikkelt, produceert en commercialiseert Septodont een breed gamma aan hoogwaardige producten voor de tandheelkunde. Bovendien onderhoudt Septodont ook het internationale netwerk en de samenwerking met universiteiten en opinieleiders. Om dit netwerk te ondersteunen, heeft Septodont "Case Studies Collection" gecreëerd, om de ervaring van collega's met onze nieuwe producten te delen. Case Studies Collection is een verzamel...

Sinds de oprichting, ontwikkelt, produceert en commercialiseert Septodont een breed gamma aan hoogwaardige producten voor de tandheelkunde. Bovendien onderhoudt Septodont ook het internationale netwerk en de samenwerking met universiteiten en opinieleiders.

Om dit netwerk te ondersteunen, heeft Septodont "Case Studies Collection" gecreëerd, om de ervaring van collega's met onze nieuwe producten te delen. Case Studies Collection is een verzameling van case reports, die voor de eerste keer verscheen in maart 2012.

Naast het uitwisselen van ervaring tussen experten, kan u er ook allerlei tips in vinden alsook nuttige hulp voor de dagelijkse behandelingen. Deze uitgave kent een grote populariteit op internationaal vlak en draait rond één thema per editie.

Neem zeker contact met ons op als u zelf ook ervaringen met uw collega’s wil delen.

Wij heten u van harte welkom in ons netwerk!

Case Studies Collection: